

Suomen Salibandyliiton sarjajärjestelmä 2019-20

Länsirannikko

Sarja: Miehet
Taso: 4. divisioona

09	10	11	12
1	1	1	1
2	2	2	2
3	3	3	3
4 5	4	4	4
	5	5	5
6	6	6	6
7	7	7	7
8	8	8	
9 10	9		
10	10		

Lohkojen määrä: 4 Joukkueita lohkossa: 7-10

Sarjakierrokset ja - muoto:

Lohkoissa 09 ja 10 kaksinkertainen sarja, 11 ja 12 kolminkertainen sarja, turnausmuotoisina otteluina. Peliaika 3 x 15 min. juoksevaa peliaikaa.

Nousijat: Karsinnat ylöspäin: Lohkoien 1. sijoittuneet nousevat 3.divisioonaan kaudelle 2020-21

Nousukarsinta 1. vaihe

Lohkojen 2. sijoittuneet karsivat paikasta 3. divisioonaan kaudelle 2020-21. Karsinta pelataan ottelupareina, kerrasta poikki -menetelmällä.

Ottelupari: Lohko 9/2. – Lohko 10/2.
 Ottelupari: Lohko 11/2. – Lohko 12/2.

Otteluparien voittajat nousukarsinnan 2. vaiheeseen, häviäjät 4. divisioonaan kaudelle 2020-21.

Nousukarsinta 2. vaihe

Nousukarsinnan 2. vaihe pelataan yhdessä 3. divisioonan joukkueiden kanssa. Otteluparit pelataan kerrasta poikki -menetelmällä. Karsinta pelataan 3. divisioonan määräyksin. Sarjajärjestäjä määrittää ottelupaikan.

- 3. Ottelupari: 3.div 5 lohkon 10. nousukarsinta 1. vaiheen 1.otteluparin voittaja
- 4. Ottelupari: 3.div 6 lohkon 9. nousukarsinta 1. vaiheen 2.otteluparin voittaja



Kotietu 3. divisioonan joukkueilla Otteluparien voittajat 3. divisioonaan, häviäjät 4. divisioonaan kaudelle 2020-21.

Karsinnat alaspäin: Putoajat:

Putoajat: Putoajat ja karsinta määritellään, kun 5. divisioonan joukkuemäärä on selvillä.